6 Tajni fit forme za mamu, poduzetnicu......

2023-01-17

Mama si, ili si poduzetnica, radiš, ili si sve istovremeno  i jednostavno ne stigneš pazit na sebe, a uz sve to još su i godine stisnule? Pronalaziš se u pitanju? Hajde da čuješ što je to moja tajna fit forme i dobrog osjećaja mame, poduzetnice u najboljim godinama....

Dakle, ako si žena u podmuklim tridesetima ili ne daj Bože četrdesetima hahahh kao ja, koja bi htjela držati do sebe, ali jedva stiže od silnih obveza do wc-a onda si na pravom mjestu da saznaš kako je moguće kroz dnevne navike i male promjene svakodnevno imati vremena za sebe i postići željeni rezultat bez odricanja hrane i/ili dodatnog napora ( odlazak u teretanu ) u već ionako pretrpanom rasporedu.

Ne samo da ću se dotaknuti fit forme one fizičke, top izgleda, već idem korak dalje pa ću se usuditi reći da uz formu ovim načinom sigurno smanjuješ stres, podižeš raspoloženje i energiju, reguliraš probavu itd. Sigurno dobiješ hrpu benefita bez kojih proletimo kroz dan uzimajući zdravo za gotovo sebe da to tako treba biti, a istina je da ne treba.


Osnova svega je da ako želiš skinuti kilograme, održati svoju kilažu ili jednostavno se osjećati se zdravo, energično i poletno, da trebaš pronaći hranu koja ti pomaže u tome, koju možeš jesti dugoročno pri čemu se ne odričeš ničega. 

Hajde da se ne lažemo kad smo gladne onda smo razdražljive i nervozne, a kad se najedemo depresivne i oprane sa savješću da nam baš ta hrana nije bila potrebna. Poznato ti je? Ružan osjećaj, zar ne?

Nadam se da ćeš baš u ovom tekstu naći svoje odgovore kao i razumjeti da možeš smršaviti ili održati svoju formu ( kilažu ) bez odricanja i grižnje savjesti pri svakom zalogaju.

Došlo je vrijeme otkrivanja tajne uspjeha za postizanje tvog rezultata

Pogađaš što je tajna? Daaaa, mudro odabran doručak, tajna je uspjeha za postizanje balansa u tijelu i tvog rezultata.

Vjerujem da ćeš se složiti sa mnom da se po jutru dan poznaje. E, kad smo se tu složile, onda možemo zaključiti ako si dan započela na krivi način onda je taj dan po pitanju prehrane, energije, raspoloženja cijeli otišao u krivom smjeru tamo gdje ne želiš da budeš jer ti daje rezultat nezadovoljstva.

Znam i vjerujem da si naučila ne doručkovati i znam da svako jutro započinješ s kavom, definitivno razumijem da ujutro sve treba na brzinu i ne stigneš pripremati doručak, ali uz ove ili hrpu drugih navika u kojima si možda ti, ne možeš očekivati rezultat drugačiji od onog koji imaš, npr. višak kg, nervoza, stres, nadutost, poremećaj probave, nagli gubitak kg, glad, razdražljivost, izostanak mjesečnice ( jer se izgladnjuješ ), itd.

Što da ti kažem da postoji opcija za zdrav doručak koji napraviš u svega 2min? Da li bi ga uvrstila u svoju rutinu?

Navike se ne mijenjaju preko noći i sigurno se ne mijenjaju odjednom sve "loše" navike ( mislim da nema loših navika samo loše iskorištenih ili krivo postavljenih ). Zato ne treba tražiti plan i organizirati totalku na sebi odmah, sad, već danas , ali ono što možeš je  napraviti prvi korak i promijeniti doručak. Kako i odakle krenuti? Što jesti za doručak? Ne voliš kuhati ranom zorom? Ako te muče ova pitanja piši slobodno.

A sad,

Mojih 6 tajni fit forme za mamu, poduzetnicu:


  1. Jedem redovno i ne preskačem obroke, otprilike svaka 3-4h
  2. Pijem dovoljno vode tokom dana 
  3. Pazim da mi je ručak dobro izbalansiran i dovoljan kako ne bi imala potrebu za slatkim nakon ručka
  4. Izaberem dva do tri proteinska snacka tijekom dana
  5. Postavljam realna očekivanja
  6. Pripremila sam se na stagnaciju koja je prisutna i čak poželjna ( ako pratiš kako jedeš stagnacija i kilogram gore, dolje je normalna )

Na ovaj link gore možeš se prijaviti i pogledati besplatan video tečaj koji je nastao kao podrška. Poučeni praksom kod promjena navika napravili smo ovaj tečaj kako bi ti olakšao odluku, sam rad na sebi, riješio nedoumice, odgovorio na pitanja i ubrzao napredak.

Jako je važno imati podršku. U svakodnevnim borbama starih navika i uvjerenja dok te dnevne obveze tjeraju za ponavljanje starih obrazaca ( znam kako je, totalno kužim te situacije ) savjetnik i plan prehrane je to malo oružje protiv navika koje ti ne daju ono što želiš. 

I ne, nije istina da je lakše sama, nikako nije istina da ne trebaš nikog...........

Pomoć oko organizacije, plan prehrane, treninga ( više aktivnosti, kućne vježbe ), recepti, grupe za podršku uz zabavne načine dolaska do rezultata, ideje za obroke, recepti......... sve ovo sigurna je pomoć s kojom definitivno lakše dolaziš do svog cilja, ali ne samo to, uz ovakvu podršku si povećavaš šansu za uspjehom, teže odustaješ od sebe i svojih odluka.

Tipkaj mi za besplatne konzultacije 1:1 možeš na društvenim mrežama, mailom ili još bolje prijavi se na newsletter pa se svakako ćakulamo.....


Do sljedeće ćakule..... želim ti da budeš uspješna kreatorica u svojoj zemlji snova....realnosti koju živiš

Tvoja Slavica

Ostanite u kontaktu

Pišite i pitajte.....

trudim se odgovoriti najkasnije u roku od 48h

E-mail
sradovcic.radovi26@gmail.com

Prijavite se na newsletter

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti