O meni

   

Bok! Ja sam Slavica, Mama Poduzetnica sa stavom i stilom koja želi bar malo promijeniti svijet i staviti nekom osmijeh na lice.

    

Dugo sam razmišljala kako i na koji način da se predstavim malom komadiću publike koja će sa mnom putovati kroz priče života. I evo ga, tu sam, u tek nekoliko riječi opisat ću tko sam sad, a putem ćemo se upoznavati bolje, surađivati i tipkati, mijenjati se.

Prije svega ja sam žena. Žena koja voli što postoji, koja ima stav i po svom skromnom (manje ili više ) mišljenu stil. 

Poduzetnica sam dugi niz godina, a zadnje 4 godine sam ušla u divnu priču poduzetništva mrežnog marketinga. Sad radim kao poslovna mentorica i savjetnica za prehranu, te uz tim divnih ljudi gradim lijepu poslovnu priču, no po struci sam fizioterapeut.

Mama sam curice i supruga predivnog čovjeka s kojim imam dugu povijest isprepletenu povjerenjem, podrškom, razumijevanjem i ljubavlju.

Ovdje sam da možda i tebi pružim ideju, motivaciju, inspiraciju te mogućnost da i tvoj lifestyle bude tvoj ostvareni san. Što kažeš, idemo?

Ostanite u kontaktu

Pišite i pitajte.....

trudim se odgovoriti najkasnije u roku od 48h

E-mail
sradovcic.radovi26@gmail.com

Prijavite se na newsletter

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti